Upute za sudjelovanje u online kvizu

Kako sudjelovati u online kvizu?

Online kviz za djecu i mlade o sigurnosti na internetu ove godine dostupan je na poveznicama:

Za pristupanje kvizu ne trebate ostavljati svoje osobne podatke. Nakon što riješite kviz dobit će te povratnu informaciju o vašem rezultatu te će vam biti dodijeljen jedinstveni KOD koji trebate pohraniti na mobitelu. KOD je dokaz koji vam je potreban za preuzimanje nagrade, ukoliko budete izabrani.

Kako odabiremo dobitnike nagrada?

Nagrade se dodjeljuju slučajnim odabirom između onih natjecatelja koji su kviz riješili s 80% ili više točnih odgovora do 19:00 sati na dan kviza.

Gdje i kada se objavljuju dobitnici nagrade?

8. veljače 2023. godine (srijeda) u 12:00 sati  na web stranici https://csi.hr/  i https://www.dansigurnijeginterneta.org/ te na društvenim mrežama Centra za sigurniji internet (Facebook i Instagram) objavit ćemo informacije o dobitnicima nagrada.

Ovim putem vas pozivamo da pratite naše web stranice i društvene mreže kako biste vidjeli jeste li osvojili vrijedne nagrade.

VAŽNO!

Ukoliko prepoznate svoj KOD na popisu nagrađenih, potrebno je obratiti se roditelju ili skrbniku koji treba kontaktirati djelatnike Centra za sigurniji internet na e-mail nagrade.dsi@gmail.com  te dogovoriti provjeru autentičnosti i preuzimanje nagrade.