Informacije

Prijave za sudjelovanje u zajedničkom obilježavanju Dana sigurnijeg interneta 07. veljače 2023. godine su otvorene! Ovo je ujedno 20. godina obilježavanja Dana sigurnijeg interneta u svijetu i stoga svi imamo priliku sudjelovati u obilježavanju ove velike obljetnice!

Cilj kampanje je doprijeti do djece i mladih, roditelja i skrbnika, učitelja, odgajatelja i stručnih suradnika, kao i industrije, donositelja odluka i političara da ih se potaknite da djeluju u sklopu svoje uloge u stvaranju boljeg interneta. Slavljenjem pozitivnog utjecaja interneta, slogan Dana sigurnijeg interneta “Zajedno za bolji internet” potiče sve da se pridruže pokretu, da sudjeluju i da maksimalno iskoriste potencijal interneta da zbliži ljude.

U duhu slogana „Zajedno za bolji internet“ pozivamo sve zainteresirane škole, organizacije i institucije koje s djecom i mladima provode grupne aktivnosti da provedu radionice za koje su naši stručnjaci napravili pripreme. Prijavom za sudjelovanje putem LINKA si otvarate pristup besplatnom edukativnom materijalu, tj. pripremama radionica za određeni uzrast.

Nakon provedbe pripremljenih radionica, potičemo vas da nas izvijestite o učinjenom kroz ispunjavanje OBRASCA. Nakon ispunjavanja ovog obrasca bit će vam dostupna potvrda sudjelovanja u aktivnosti održavanja radionica.

Cijeli program aktivnosti pratite OVDJE.

Prijaviti se možete do 6. veljače 2023. godine do 23:59.

Učinimo Internet boljim mjestom za sve nas!

#SaferInternetDay #SID2023

#zajednozaboljiinternet #dsi2023 #csi