Pregled održanih aktivnosti DSI 2022

U sklopu Dana sigurnijeg interneta 2022. godine u dugu slogana „Zajedno za bolji internet“ organizirane su brojne aktivnosti, a sada vam donosimo pregled svih održanih s poveznicama na kojima možete pronaći njihove snimke! Cijelokupni pregled DSI2022 pogledajte OVDJE!


Izvučeni dobitnici nagrada Online kviza u sklopu Dana sigurnijeg interneta 2022.

Aktivnostima u sklopu Dana sigurnijeg interneta je i služHvala svima koji su nam ove godine poslali svoje izrađene radionice povodom obilježavanja Dana sigurnijeg interneta 2022. Provjerite dali je i Vaša radionica među nagrađenima OVDJE!


Zatvorena mogućnost slanja radionica u sklopu Dana sigurnijeg interneta 2022.

Aktivnostima u sklopu Dana sigurnijeg interneta je i službeno došao kraj!

Zahvaljujemo se svima koji su na bilo koji način sudjelovali u obilježavanju ovogodišnjeg Dana sigurnijeg interneta.

S današnjim datumom (11. veljače 2022. godine) zatvaramo mogućnost slanja izrađenih radionica za nagrađivanje. Radionice zaprimljene nakon današnjeg dana neće biti uzete u obzir za nagrađivanje.

Zaprimili smo velik broj kreativnih i inovativnih radionica te se ovim putem zahvaljujemo svim razredima i odjeljenjima koji su sudjelovali.

Obzirom na velik broj prijava, tri najbolje radionice objavit ćemo u prvoj polovici ožujka o čemu će dobitnici biti obaviješteni na e-mail adrese s kojih su radionice poslane.

Tim Centra za sigurniji Internet


Izvučeni dobitnici nagrada Online kviza u sklopu Dana sigurnijeg interneta 2022.

Još jedan Online kviz organiziran u klopu Dana sigurnijeg interneta 2022. je iza nas. Provjerite jeste li upravo vi sretni dobitnik nagrade OVDJE!


Podcast za roditelje

Povodom Dana sigurnijeg interneta donosimo Vam podcast za roditelje sa odgovorima na Vaša pitanja! Cijeli podcast možete poslušati OVDJE!


Zoom webinar „Uloga stručnjaka u području rizičnih ponašanja djece i mladih na internetu“

Upute za sudjelovanje na Zoom webinaru za stručnjake u sklopu Dana sigurnijeg interneta 2022. možete pronaći OVDJE.


Upute za sudjelovanje u online kvizu

I ove godine organizirali smo online kviz sa vrijednim nagradama! Sve upute za sudjelovanje u našem online kvizu možete pronaći OVDJE.


Program Dana sigurnijeg interneta 2022.

Ove godine Centar za sigurniji Internet priprema brojne aktivnosti za sve vas!

Program live eventa koji će biti dostupan za praćenje uživo na YouTube kanalu Centra za sigurniji internet 8. veljače 2022. godine pogledajte OVDJE


Otvorene prijave za Dan sigurnijeg interneta 2022.

Prijave za sudjelovanje u zajedničkom obilježavanju Dana sigurnijeg interneta 08. veljače 2022. godine su otvorene!

Ove godine u duhu slogana „Zajedno za bolji internet“ pozivamo sve zainteresirane škole, organizacije i institucije na grupne aktivnosti koje ćete raditi zajedno s učenicima, djecom i mladima. Za razliku od prethodnih godina, ove godine nagrađujemo razrede/odjeljenja te vas pozivamo da zajednički prijavite svoje sudjelovanje.

Detaljne upute dobit ćete na vaše prijavljene e-mail adrese do kraja siječnja. Upravo radi toga, molimo vas da posebnu pažnju obratite na unos točne i valjane e-mail adrese. Najbolje grupne radove čekaju vrijedne nagrade i poklon paketi.

Prijave možete ispuniti na slijedećem LINKU.

Prijaviti se možete do 7. veljače do 23:59.

Učinimo Internet boljim mjestom za sve nas!

#zajednozaboljiinternet #dsi2022 #csi