Upute za sudjelovanje u online kvizu

Kako sudjelovati u online kvizu?

Online kviz za djecu i mlade o sigurnosti na internetu ove godine bit će dostupan putem linka, a sudjelovanje u kvizu otvoreno je od 8. veljače 2022. godine od 9:00 do 19:00 sati.

Kada će link za sudjelovanje u kvizu biti objavljen i gdje?

Link putem kojeg će biti moguće pristupiti kvizu bit će dostupan 8. veljače 2022. godine na web stranici: http://www.dansigurnijeginterneta.org

Na koji način sudjelujete?

Kvizu pristupate putem linka koji će biti dostupan na Dan sigurnijeg interneta na stranici. Za pristupanje kvizu ne trebate ostavljati svoje osobne podatke. Nakon što riješite kviz dobit će te povratnu informaciju o vašem rezultatu te će vam biti dodijeljen jedinstveni KOD koji trebate pohraniti na mobitelu. KOD je dokaz koji vam je potreban za preuzimanje nagrade, ukoliko budete izabrani.

Kako odabiremo dobitnike nagrada?

Nagrade se dodjeljuju slučajnim odabirom između onih natjecatelja koji su kviz riješili s 80% ili više točnih odgovora do 19:00 sati na dan kviza.

Gdje i kada se objavljuju dobitnici nagrade?

9. veljače 2022. godine (srijeda) u 12:00 sati  na web stranici https://csi.hr/  i https://www.dansigurnijeginterneta.org/ te na društvenim mrežama Centra za sigurniji internet (Facebook i Instagram) objavit ćemo informacije o dobitnicima nagrada.

Ovim putem vas pozivamo da pratite naše web stranice i društvene mreže kako biste vidjeli jeste li osvojili vrijedne nagrade.

VAŽNO!

Ukoliko prepoznate svoj KOD na popisu nagrađenih, potrebno je obratiti se roditelju ili skrbniku koji treba kontaktirati djelatnike Centra za sigurniji internet na e-mail nagrade.dsi@gmail.com  te dogovoriti provjeru autentičnosti i preuzimanje nagrade.

Koje su nagrade?

Ove godine dodjeljujemo 10 nagrada, a to su:

  • 2 tableta HUAWEI MediaPad T5
  • 5 mobitela XIAOMI Redmi 9
  • 3 slušalica XIAOMI Mi True Wireless Earbuds Basic 2